My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Normalerweize

Normalerweize

Normalerweize er et intimt program hvor mennesker blotter deres svagheder i den bedste sendetid. Normalerweize handler om det store i det små, både til hverdag og i det daglige. Om folk med meget små talenter, men masser af selvtillid. Om de mærkværdige ting man gør for at få livet til at give mening. Om misundelse, og det at finde værdighed i meget små ting. Om måske at mene noget om noget med noget. Men også om folk der spiser grimt og går med påspændingsdildo i supermarkedet. Og vejrnegeren er også med. Normarlerweize er dybdeborende satire med store tasker. Flotte piger i dyb krise. Med musik.

Se trailer

Medvirkende

Normalerweize er satire af og med Anna Neye Poulsen og Lærke Winther Andersen.

Med er også:

Line Knutzon
Martin Buch
Hella Joof.

Kvinderne bag

Lærke Winther Andersen
Født 1975. Uddannet fra The Arts Educational School, London i 1999. Filmroller efter debutten som noget naiv gymnasiepige i “En kort en lang” (2001) bl.a. “Oh Happy Day” (2004) og senest “Den store dag” (2005) og “Mørke” (2005). På tv medvirkende i serierne “Hvor svært kan det være” (2001) og “Krøniken” (2003-04). Medforfatter af og medvirkende i “Normalerweize” (DR2, 2004). På teater medvirket i “Alle mennesker er dødelige”, det Kgl. teater 2006.

Anna Neye Poulsen
Født 1969. Uddannet fra The Arts Educational of Acting, London i 1995. Teateropgaver bl.a. “Først bliver man jo født” på Dr. Dante (1998) samt “Skrigerne” og “Jeppe” på Aveny-T (2001/02). Medstifter af teaterkompagniet Mucca Divina og har her bl.a. medvirket i “Kærlighedens landkort” (2001) og “Lukkede døre” (2003). Medforfatter af og medvirkende i “Normalerweize” (DR2, 2004). Uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 2005.

Crew

Fotograf: Lars Skree
Still-fotograf: Mikkel Bo
Scenograf: Rasmus Cold
Klippere: Rikke Selin Lorentzen & Lars Juul Jensen
Komponist: Povl Kristian
Tonemester og postproduktion: Steffen Addington
Tilrettelæggelse: Jesper Jack
Producer: Janni Helleskov
Executive Producer: Hella Joof