My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Lulu & Leon

Lulu & Leon

Seriens hovedperson Lulu, 34, er en charmerende, selvstændig mor til to med egen frisørsalon. Samboende gennem 10 år med den karismatiske familiefar og vaneforbryder Leon. Da Leon i første afsnit fængsles, sendes hun ind i en verden, hun godt ved eksisterer, men ikke har nogen erfaring med: Både for at skaffe til dagen og vejen, men også for at hjælpe Leon, bliver hun tvunget til at dykke ned i hans kriminelle netværk. En mandsdomineret underverden af gangstertyper, suspekte fiflere, ukrainske prostituerede og ikke mindst den charmerende og meget engagerede kriminalkommissær Patrick Smith.

Serien beskriver Lulus rejse: Hun starter med at skulle inkassere skyldbeløb hos en pigeglad automekaniker og ender med at være en del af et kup, der skal lænse en forsendelse fra Nationalbanken for en ualmindelig stor mængde brugte eurosedler. Flettet ind i dette fascinerende kupdrama er en række historier: Hvordan får hun skaffet løn til sit personale, når banken har  åndlagt alle hendes midler? Hvordan skaber hun faste rammer for sin 9-årige, lidt stille søn, når den ene katastrofe efter den anden gør hendes liv til et kaos? Hvordan får hun forklaret sin 15-årige datter, at det er en dårlig idé at blive kæreste med en gangster, når hun selv har valgt det samme?

I den overordnede kærlighedshistorie må Lulu vælge mellem to mænd: Leon; vaneforbryderen som hun elsker, og som gør så meget godt for hende og børnene, men som hun ofte føler sig svigtet af. Og så en anden mand, der umiddelbart kan give Lulu al den tryghed og stabilitet, som hun længes efter, men som ved nærmere eftersyn viser sig også at have nogle alvorligt dybe ridser i lakken.

Se trailer

Medvirkende

Lars Brygmann (Leon)

Lene Maria Christensen (Lulu)

 Lars Kaalund (Patrick)

Nicole Johansen (Isa)

Jacob Ottesen (Jonathan)

Jakob Randrup (Johnny)

Crew

Hovedforfattere:  Jens Dahl Og Lolita Bellstar
Episodeforfattere: Bo Hr Hansen, Anders August, Sissel Thomsen Og Maja Juul Larsen
Instruktører: Konceptuerende Instruktør Jannik Johansen, Instruktør 1+2, Christina Rosendahl, Instruktør 3+4, Natasha Arthy, Instruktør På 5+6, Carsten Myllerup, Instruktør På 7+8, Henrik Ruben Genz, Instruktør På 9+10, Christina Rosendahl, Instruktør På 11+12
Executive Producer: Thomas Gammeltoft
Producer:Janni Helleskov