My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Complaints Choir

Complaints Choir

I denne skæve og tankevækkende dokumentar (56 min.) følger vi det verdensomspændende kunstprojekt ‘Complaints Choir’ og de to kunstnere bag, Tellervo & Oliver Kalleinen. Filmen handler om kunstnernes proces med skabelsen af klagekor i Chicago og Singapore, og følger desuden en række kordeltagere. Med underfundig poetisk fornemmelse undersøger filmen begrebet beklagelse både indefor og udenfor rammerne af kunstprojektet. Et begreb, som tilsyneladende binder os alle sammen.

Hvorfor bruger så mange mennesker så meget af deres tid og energi på at beklage sig? Er beklagelse destruktivt er bare en grundlæggende form for kommunikation? Og hvad sker der hvis et helt samfund nægtes retten til at beklage sig?

Complaints Choir indfanger såvel vanviddet og humoren som de mellemmenneskelige aspekter bag det særegne finske kunstprojekt.

Se trailer

Medvirkende

Tellervo Kalleinen & Olivr Kochta-Kalleinen

Crew

Instruktør: Ada Bligaard Søby
Producer: Morten Kjems Juhl
Co-producere: Frank Mauceri & Lisa Jackson Mauceri, Smog Veil Records (US) & Lasse Saarinen, Kinotar OY (Finland)
Fotograf: Joss Nussbaum
Klipper: Charlotte Munch Bengtsen
Lyd designer: Roar Skau Olsen
Komponist: Trentemøller